ZGF designed the 280,000 SF headquarters to consolidate staff in a highly flexible, functional, and sustainable modern work environment. The four-story building is located within a 10-acre park-like setting, and houses 650 employees in an efficient, open floor plan. The design maximizes natural daylight and views, minimizes the building’s overall footprint, and appropriately balances Nintendo’s corporate culture and identity as an innovative interactive gaming industry leader. The LEED Gold® building reflects the desire for a high-performance work environment and commitment to socially responsible business practices. Sustainable features include a 75,000 SF naturally-vegetated living roof, an under-floor displacement ventilation system, recycled and rapidly renewable building materials, and on-site bioswales.